Welkom op jullie blog

Een jaar of wat geleden begon ik met foto’s maken van ons huisje, en daarbij vertelde ik over mijn dag, of over wat ik van plan was, of wenste ik mijn handjevol volgers goedemorgen of weltrusten. En soms ging het ook iets verder, zo hebben veel van jullie meegelezen tijdens mijn oma’s ziekte van diagnose tot het afscheid. Jullie stuurde masaal lieve berichten. En ook toen er leuker nieuws was, zoals een plekje in de vt wonen voor ons huisje of Β 10 weken kittens in huis, leefde iedereen fantastisch mee.

Bedankt…

En daarom gaat mijn eerste post over mijn nieuwe blog niet over het introduceren van mezelf, want de meeste van jullie kennen al veel van mij en ik probeer steeds meer te kennen van jullie. Maar wil ik deze openingspost toewijden aan al die lieve mensen, die altijd maar blijven liken en reageren, al heb ik soms geen tijd om te reageren op comments, al is het soms weer even stil vanuit Amstelveen. Ik ben enorm trots op mijn volgers, want ik heb nooit negatieve berichten gehad. Nooit een stomme opmerking, en ik zie onderling hoe lief iedereen voor elkaar is. Ik heb ook zoveel leuke mensen leren kennen, ookal is het online!

Waarom een blog?

En daarom durf ik te bloggen. Sterker nog ik verlang ernaar. Ik krijg namelijk veel dezelfde vragen. En ik wil nog veel meer verhalen en details kwijt aan jullie dan ik via de foto en comments kan. Dus ziehier, een blog. Waarop je alles ook rustig kan terug lezen wanneer het je uitkomt. En iets wat instagram niet kan verbergen.
Wat kun je voor onderwerpen verwachten?

Alles waar vraag naar is. Sowieso komt er per plant een verzorging en informatie post. Ik weet dat vele van jullie daar wat aan hebben. Ook lijkt het me leuk om zowel over ontwikkelingen in huis, de huizenjacht, interieur als mijn persoonlijke ontwikkelingen te gaan praten, dus iets meer prive. Ook ben ik bezig om weer wat DTP werk op te pakken. Het lijkt me leuk om daarover te bloggen. Wie weet zit er ook eens een receptje of een DIY tussen. Wat dat betreft dus niet anders dan mijn instagram posts. Ik schrijf over dagelijkse dingen op alle gebieden.
Ik kijk er enorm naar uit, het begin is gemaakt en ben erg benieuwd wat jullie er van vinden. Laat het me maar weten op 1 van de kanalen waar je me volgt.

Er is ook een anne_kohnke fb pagina bijgekomen. Voel je vrij die ook te liken/volgen!

Anne Kohnke FB pagina

Bedankt voor het lezen!

16 gedachtes over “Welkom op jullie blog

  1. Super leuk! Ik volg je sinds kort op Instagram. We zijn onlangs verhuisd en vind het heerlijk om via jouw page inspiratie op te doen! Can’t wait to see (and learn) more! Gr. Jolanda

  2. Wat leuk!! Ik volg je al een tijdje met heel veel plezier op insta , je hebt niet alleen een van de leukste accounts maar je bent zelf ook nog eens ontzettend lief en leuk.. dat gaat niet altijd samen op insta πŸ™ˆ ik ga je blog dan ook met veel plezier volgen!
    Ziet er top uit! πŸ‘Œsucces!πŸ€

  3. Ik volg je nu een paar mnd denk ik ben via een shoutout op je account terecht gekomen en vond het vanaf het begin al superleuk.je hebt een heel leuk huis en niet eentje als zovelen je bent niet vies van kleur en ik denk dat je een hele lieve leuke vrouw bent en je doet je niet anders voor het leven is niet alleen maar rozegeur en maneschijn.pers hoop ik dat jullie wens voor een eigenhuis uit komt.en superleuk deze blog gaaf dat je je hart aan het volgen bent

  4. Ben zo trots op wat je doet en maakt en natuurlijk deelt met ons allemaal!
    Lang leve internet want zonder had ik je nooit leren kennen en had ik nu niet zo n lief vriendinnetje erbij gehad πŸ˜‰
    xxx Diane

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.