TV meubel van Hout totaal

Wat krijg je als je nergens kan slagen voor een tv-meubel? Ik bedoel, alles wat ik mooi vind is veel te duur en op marktplaats kan ik tegenwoordig niet meer normaal bieden zonder enorm gefrustreerd te raken van mensen en hun online gedrag :,)

Nu kwam ik in contact met Hout Totaal in Katwijk, mijn oude woonplaats. En daar mocht ik voor een mooi prijsje een mooi meubel laten maken. Je kunt al even rondkijken op hun website! Ze hebben vaste openingstijden maar je kunt altijd even contact opnemen voor andere dagen, daar doen ze niet moeilijk over! Ze doen veel groothandel en grote partijen leveren maar ook de particuliere klant met specifieke wensen kan goed terecht bij Hout Totaal.nl!

annekohnkenovember

Als jij nog wensen hebt voor mooie houten meubels, zoals mooie tafels of kasten. Ga dan zeker bij ze langs, de eigenaar is een hele leuke aardige man en hij kan echt van alles laten maken voor je. Zo kan je ook hout/staal meubels laten maken en werken ze alles precies af zoals je wilt. Ze hebben enorm veel keus in hout en een goede voorraad! Ik was zo tevreden met mijn tv meubel dat ik nog terug ben gegaan voor een plankje voor mijn side table.

Wij zijn nog bezig met dikkere stalen poten voor onder het tv meubel, deze zijn mij net iets te smal. Maar verder zijn we echt heel blij met ons nieuwe meubel!

Wat vinden jullie ervan?

 

Bedankt hout en staal voor leuke samenwerking! Als we ooit nog een op maat gemaakt meubel nodig hebben, komen we zeker naar jullie!

Groetjes Anne!

Een gedachte over “TV meubel van Hout totaal

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.