Gordijnen van Basicgordijn

Eindelijk hangen ze dan! DE finisching touch van de logeerkamer!

Wat een gedoe, eerst de boor kapot, toen de man naar het ziekenhuis. Dus tijd tekort voor ophangen en laat staan foto’s maken. Nu ze hangen is het kamertje helemaal af.
En ik ben eerlijk gezegd een beetje jaloers, op onze logees, want deze gordijnen zijn kwalitatief echt geweldig! Beneden hebben wij onze katoenen ikea gordijnen hangen en die kunnen hier absoluut niet tegenop! Op onze slaapkamer kunnen geen gordijnen daar hebben we 2 dakkapellen dus dat ziet er denk een beetje raar uit? Misschien iets waar ik pinterest nog eens over ga raadplegen..!

Ik mocht deze mooi samenwerking met Anita van EchtGordijn aangaan omdat zij een mooie nieuwe website lanceert vandaag www.basicgordijn.nl. Bedankt Anita voor de prachtige gordijnen!
De plooien zijn zo netjes gedaan en de haakjes in de gordijnen zijn verstelbaar, zo kun je ze net zo strak tegen het plafond hangen als je wilt! Ik koos voor Rijs Beton grijze gordijnen. Prachtige dikke stof, heel netjes afgewerkt en betaalbaar voor iedereen! Geweldig toch!

annekohnkeechtgordijn19

De plooien vallen netjes door de afwerking boven en onderin, de haken zijn in de plooien gestikt zodat je altijd dezelfde vorm houd of je de gordijnen dicht of open hebt! En de hoogte was perfect!

 

Ik hou jullie niet langer in spanning! Hier is het totaal plaatje van de logeerkamer met de nieuwe gordijnen!

 

 

 

Wat vinden jullie ervan?

Groetjes Anne

2 gedachtes over “Gordijnen van Basicgordijn

  1. Dankjewel Eline! Wat lief van je! Ik herkende je naam meteen jij hebt anders ook prachtige spullen waar ik jaloers op ben!
    Groetjes Anne

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.