Mijn 2018

Belangrijk, zo’n terugblik. Want er zitten 365 dagen in een jaar gemiddeld en wij zeggen s avonds op de bank. “Ohhh ik ben zo lui vandaag!” Soms schaam ik me ervoor “ik heb de hele dag op de bank gezeten. Films kijken.” Maar na een terugblik schaam ik mij niet meer.

Januari

Wij waren al aan het aftellen naar april, dan konden we op zijn laatst ons nieuw gekochte huis in. We hadden oud en nieuw in Putten en in de thermen gevierd. We leefden al in dozen, we waren zó klaar met Amstelveen. En dat appartement!

Gelukkig hoorde we al snel dat het van april naar februari was geschoven.

Op de 1ste Happy Ayla event eind januari kreeg ik een bericht. Jullie kunnen morgen erin… 2 maanden eerder! Gelukkig zaten wij al weken in de startblokken! Het klussen begon!

We schuurde van 3 tot 11 s avonds de vgroef omdat het frasen te diep werd! We hadden blauwe handen en knieën!

Mijn lieve papa was er meteen bij om te helpen met alles. Als je vader en je man gezellig boven aan het klussen zijn samen wordt je helemaal warm van binnen. Wat was dat fijn en wat werd het mooi!

Februari

Klussen klussen, Joyce die gezellig langskwam om te verven vanuit Zeeland😱! Zo lief! De meubels kregen 1 voor 1 een plekje! En we waren bezig met een ander dingetje waar jullie inmiddels ook niet meer zonder kunnen denk ik… Ons hondje!

Ik won een prachtige stoel op de Happy Ayla event van Meubls! En we zette onze inloopkast in elkaar met mijn papa samen.

Lieve joyce 😍

Maart

Maart was even een klus-adem-pauze maand. Yoerian zijn gewone werkweken gingen door en ik raakte ook op van alles doorpakken als hij naar werk was. Ik regelde alles van water en energie contracten, verfden alle wanden in huis, trappengat, ook bracht ik de marakech aan in de slaapkamer! De rest van de maand stond in teken van Mera, dus voor iedereen die houd van puppy filmpjes:

April

Kitchen month! Wat een ramp. Ga ik er over uitwijden? Nee. Ikea kan als het fout gaat je ergste vijand zijn. Als je keus hebt ga dan je keuken halen bij een goede keukenboer. We zijn gecompenseerd maar het stelt weinig voor. 0 begrip en moeite vanuit ikea s kant. Onbeschofte klantenservice in de winkel en bovenal het wachten en niet nakomen van afspraken. Ikea is een te groot bedrijf om maatwerk te leveren is wel gebleken en bevestigd in de 100en verhalen die ik online las.

We hadden 2 weken vakantie in april maar dat is alleen maar janken en bellen geweest. Het blok australia is peulenschil vergeleken met onze keuken week😅

Ik haalde in april ook mijn auto theorie en begon met de eerste rijlessen! Ik won het magneet bord van created by, en we raakte bevriend. We sloegen een muurtje uit de keuken en de keuken zelf uiteraard ook eruit én we knapte de achtertuin op!

Mei

In mei gebeurde er zoveel dat ik maar weinig heb vasteglegd. Zo haalde ik mijn rijbewijs, was de keuken aardig af, stucte we wat wandjes, vierde we mijn verjaardag en begon mijn samenwerking met More than canvas, didi en capi europe! We zwommen bijna elke dag in de wijde Aa en mera werd groter en groter

Juni

Juni was een druk maandje! Zo ging ik met Ayla en Annelore naar een interieurbeurs, ik ontmoette Linda (sparklinn) in het echt, ik haalde de 10k en mocht een mega give-away doen van allerlei samenwerkingen.

Ik verfde de grootste muur in huis met esatto kalkverf! We gingen naar de dierentuin met mera, haalde ik een overhitte husky uit het konijnenhok van de buurvrouw, met helaas dode konijntjes. En maakte ik de eerste foto’s voor nextime clocks!

Juli

Ik kreeg mijn eigen autootje, deed een fotoshoot met de tweeling, ging heel veel zwemmen en met mera naar strand, ging in de buurt heeel veel kringlopen, kreeg mijn langverwachte kussen van puur en uniek binnen en maakte foto s voor bamboo orchids!

Augustus

Yoerian had 3 weken vakantie en ik niet 😅😂 maar ik werk maar 3 dagen dus ik had toch een beetje vakantie, we gingen vooral heel veel met mera eropuit en vierde ons 2de jaar getrouwd zijn!

September

In september kreeg ik een leuke juju bij mijn aankoop van iemand op marktplaats die een instagrammer bleek te zijn, hoe grappig! Ging ik naar de Mica bloggers event! En die aas fantastisch, het allerleukste was weer de Happy IG event van Ayla waar ik alle leukerds zag en boos een sushi tent uit ging😅 en ik won ook nog een prachtig rek van gister en vandaag! We begonnen onze trap renovatie, en ik maakte foto’s bij ayla’s cursus. En ik ging dahlia s kijken in heemstede!

Ons nieuwe vaste stekje brouwcafe de molen!

Oktober

Klussen bij mijn broertje die ook een huis kocht, heel veel mera, trappen die af raakten. Ons 5 jaar jubilieum verkering, yoerian zijn bier kwam in de winkels te liggen. En ik verrasten Jeanet met een mega grote ixxi!

November

In november lanceerde ik de nieuwe website, won ik weeeer iets 😋 gaf ik in opdracht een tuinhuisje een make over en schreef ik me in bij de kvk! Ik bereikte met een sfs de 11k, ging langs bij capi europe en verfde ons bed grijs!

December

Lekker het huis helemaal kerstig. We werden oom en tante van kleine Rover, ik maakte foto s bij daphne thuis, ook hingen we de mooie nieuwe gordijnen van basic gordijn op! Mera ging voor het eerst de sneeuw in en wij genoten van de kerstdagen!

Pfoe hey. Dat is een jaartje geweest….. wat vinden jullie?

3 gedachtes over “Mijn 2018

  1. Hoi Anne,

    Zo leuk dit jaaroverzicht 2018, dan blijkt dat jullie toch behoorlijk bezig zijn geweest he. En met top resultaat!! Super inspirerend
    Ook erg leuk dat je het verhaal van Mera met filmpjes hebt toegelicht❤️ Love it!!

    Fijne dag lieve Anne

    Liefs Beccie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.