De allereerste Make-Over!

Met Bloemenservice NL wonen!

Zoals jullie misschien al voorbij hebben zien komen, heb ik een nieuwe samenwerking lopen. In november besloot ik me officieel aan te melden bij de KVK mij in te schrijven als ZZP-er. Met styling en fotografie als als hoofdonderdeel!
En na een paar andere leuke opdrachten nodigde Anne-Marie mij uit om Freelance onderdeel te worden van het Bloemenservice NL styling team!
Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven! Zelfs nu de eerste opdracht er al opzit!

Wat doe ik?

Ik breng mijn eigen klanten binnen bij BSNL, en mag met de mooie accessoires van o.a. HOFFZ, PTMD, TOM, STILL en vele andere merken, hun huizen een make-over geven, de stylisten die komen (ik en een collega) zijn de enige kosten waar de klanten aan vast zitten, en die vallen enorm mee! Wil je meer weten? Kijk dan even hier!

Alle spullen die we neer zetten kun je uiteindelijk kosteloos retourneren, en wat je houdt reken je af! Zo kun je het net zo gek maken als je zelf wilt đŸ˜‰

Mijn eerste opdracht!

Voor mijn eerste opdracht mocht ik bij Astrid thuis komen kijken en adviseren! Ze had me gevonden via social media, en ze is ook nog eens een buurvrouw!
Ze wilde graag een wat landelijkere stijl, en vond haar huis zelf een beetje leeg en kwam er niet helemaal uit zelf. Ik raadde haar eerst aan om wat meubeltjes te verven en pimpen en schuiven, dit kreeg ze in een mooi pdf-advies samengevat, dus toen ik uiteindelijk met de accessoires aan de slag ging was bijvoorbeeld de kast al lekker geverfd door Astrid zelf!

Hier is het resultaat van de eerste opdracht bij Astrid & Richard en de kids!

BEFORE & AFTER

BUFFETKAST van wit naar antraciet

vrijehoek11annekohnkevoorbsn10annekohnkevoorbsn9annekohnkevoorbsn11annekohnkevoorbsn1annekohnkevoorbsn26annekohnkevoorbsn39annekohnkevoorbsn22annekohnkevoorbsn21annekohnkevoorbsn20annekohnkevoorbsn15

 

BEFORE & AFTER

Keukenruimte, van loze hoek naar gezellige side table!

124annekohnkevoorbsn6annekohnkevoorbsn7annekohnkevoorbsn8

 

BEFORE & AFTER

Zithoek, lekker fris en op elkaar afgestemd.

3annekohnkevoorbsn41789

after

annekohnkevoorbsn14annekohnkevoorbsn15annekohnkevoorbsn17annekohnkevoorbsn19annekohnkevoorbsn13annekohnkevoorbsn11annekohnkevoorbsn25

BEFORE & AFTER

Tvmeubel, van lege muur naar sfeervol hoekje!

 

12910annekohnkevoorbsn31annekohnkevoorbsn36annekohnkevoorbsn37annekohnkevoorbsn38annekohnkevoorbsn33annekohnkevoorbsn32annekohnkevoorbsn29annekohnkevoorbsn34annekohnkevoorbsn30

ALLE FOTO’S VAN HET RESULTAAT

 

 

 

Wat vinden jullie ervan? Ik kan je vertellen dat de bewoners heel positief waren, en heel erg blij zijn met het resultaat! Ikzelf ben er ook echt wel tevreden mee! Ik ben benieuwd wat jullie vinden! En natuurlijk als je iemand kent of bent die in zo’n leuke make over geĂ¯nteresseerd zou zijn, stuur ze dan zeker mijn kant op! Als je via mij een aanvraag doet voor een make over ism bloemenservicenl, krijg je een woonkussen gratis!

Ga ook zeker even bloemenservice NL wonen op instagram volgen!

Een gedachte over “De allereerste Make-Over!

  1. Pingback: De allereerste Make-Over! | Anne Kohnke

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.