Walra beddengoed

Toen ik de slaapkamer ging veranderen zocht ik naar fijn beddengoed, de zwarte hoezen die ik had trok steeds zoveel stof en haren aan, en de kamer werd nu licht, dus ik besloot naar wit te zoeken deze keer!

De before een donkere slaapkamer en donker beddengoed.

En na die mooie linnen lakens die ik kocht voor ons nieuwe huis, wist ik eigenlijk al dat het weer linnen moest worden, die ik had waren erg duur, alleen omdat ze 1 + 1 gratis waren bij de wehkamp kocht ik ze toch 🤣! En toen waren ze nog duur!

Maar na het verhuizen van dat stofhok in amstelveen waar ik ‘ s nachts altijd jeuk had en nieste s als ik de slaapkamer in kwam, vond ik dat wij nieuwe beddengoed hadden verdiend. Yoerian had recent een nieuw dekbed gehad vanwege kitten plasjes op de oude. Ik kocht voor mezelf een 4 seizoenen dekbed, en wat ik van de week toen ik het herfst-deel eraf haalde ontdekte is, dat die ook van walra is 🤣! En nieuwe kussens kocht ik er ook bij + alles voor de logeer bedden. Heerlijk toch!

Nu mocht ik van Walra een mooi setje hoezen uitkiezen voor de slaapkamer make over (wij slapen allebei onder ons eigen deken) Yoerian heeft dons! ik zweet al als ik ernaar kijk! Hij slaapt vaak in pyama, ik krijg al jeuk als ik er over praat.🤭 Zoals je al door hebt ik was best een lastige slaper altijd, los van het piekeren en de huismijt en stof allergie en het stofhuis in Amstelveen.

Maar linnen beviel me zo goed! Het enige wat ik wel merkte is dat mijn gezicht linnen vrij hard vind, dus als de katoenen set schoon was en het linnen in de was, dan was alles zacht en bij het wisselen naar linnen voelde mijn gezicht ’s morgens wat schraal. Maar niet altijd hoor en het was niet heel vervelend. Dus wat te doen deze keer? Linnen? Katoen? Flanel?

Ik koos deze keer voor een mix! Want walra heeft dus de naturel mix lijn waar de bovenkant van je dekbed van linnen is en de onderkant perkal katoen (en daar ben ik ook echt wel fan van hoor) linnen voor de luchtigheid en vocht afvoer, de perkal katoen voor het zachte voor gevoelige huid! Het bevalt me echt heel goed en als yoer het bed opmaakt en de dekens heeft gedraaid voel ik het meteen haha! Omdraaien!

Ik heb de dekbed- en kussenhoezen nu ook 1 keer gewassen en dat ging prima op 40°! Kortom ik ben heel blij met deze mix uitvoering en ik vind het een aanrader voor de jeukerig typjes zoals ik ben! Bovendien is Walra een heel betaalbaar merk! En de kwaliteit is echt top in mijn beleving na 2 weken testen!

Walra bedankt voor deze mooie set, wij zijn er echt heel erg blij mee! Deze blog is een samenwerking met Walra, ik heb de set van ze gekregen, maar dat beïnvloed verder mijn beoordeling niet, de natural mix lijn van Walra (en het 4 seizoenen dekbed trouwens ook) zijn echte aanraders!

Bedankt voor het lezen! Laat me hieronder gerust een berichtje achter,ik vroeg me af, hebben jullie nog tips of vragen over beddengoed?!

Klik hier om meteen naar de naturel linnen mix te gaan

Klik hier voor het 4 seizoenen dekbed

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.