Vakantie in cocoonhuisje Bosbries

Begin oktober mochten wij een midweek genieten van Drenthe in een cocoonhuisje in ruil voor foto’s. We waren toe aan een weekje weg met zijn alle, dus ging ik pad met camera naar de Bosbries met man en ‘kids’. Bij aankomst waren we aangenaam verrast, een openhaard, een heerlijke bank en hele nette moderne badkamer. Op de televisie stond, Netflix, Pathé en zelfs een playstation met spellen was aanwezig! De keuken was ook compleet met alle handige spulletjes om gewoon te kunnen koken, wat wij dan ook 2 avonden hebben gedaan, de derde avond haalde we bij de lokale snackbar een hapje, en avond 4 aten we in Groningen bij familie.

 

De eethoek is ruim en staat in een gezellig hoekje bij de keuken, vanaf de eethoek kun je de woonkamer inkijken, aka, je ziet de openhaard gewoon gezellig tijdens het eten!

S avonds kan je via de keuken naar de slaapkamer, maar ook via de hal kun je door de badkamer naar de slaapkamer, echt ideaal, zo hadden wij een vies hondje die meteen even onder de douche kon zonder door de wookamer heen te gaan, en als je ’s nachts hoge nood hebt kun stap je zo de badkamer in! Er is ook veel bergruimte in de slaapkamer voor je kleding door legplanken en een aantal lades, wij gebruikte de 2de slaapkamer daarvoor.

Kortom een hele vakantie waar je zonder zorgen heen kunt, 90% van wat je nodig hebt is geregeld, bad-handdoeken en theedoeken etc zijn eigenlijk het enige waar je zelf voor moet zorgen. Daarna plof je lekker neer in deze fantastische bank:

 

De bank lag echt heerlijk, vonden ook onze hondjes! We hebben er heerlijk voor de openhaard gelegen met zijn alle, netflixend en cocoonend, met wat borrelhapjes op de tafel. Wij zijn helemaal bijgekomen in drenthe! Met onze hondjes hebben we heerlijk gewandeld door de bossen en langs de plasjes we hebben wat sightseeing gedaan maar vooral veel bossen opgezocht. Wij willen snel weer terug!

Marjan en Marco bedankt voor jullie gastvrijheid! Wij komen snel weer!

 

Een gedachte over “Vakantie in cocoonhuisje Bosbries

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.