Combi Workshop 7 maart 2020

Hallo lieve allemaal!

Ik had nooit durven dromen dat zovelen van jullie naar Joure zouden komen voor mijn workshops en al helemaal niet dat jullie zo enthousiast ervan zouden zijn!

Ik kreeg vrijwel direct de vraag wanneer komt er een vervolg en mag het iets centraler in NL? Ik hoop dat Woubrugge (Vlakbij Leiden) centraal genoeg is voor jullie, want door zelf de locatie te zijn en de lunch te maken, kan ik de kosten voor jullie ook laag houden.

Dus heb je vorige keer je kans gemist? Of wil je dieper erop in na de eerste cursus? Deze cursus is van 11 uur (ontvangst rond 10) tot 17:00, omdat we duidelijk tijd te kort kwamen om andere ervaringen uit te delen en geleerde vaardigheden toe te passen!

Deze cursus wordt dus een combi van

Instagram of andere content creating
Fotografie SLR (Spiegelreflex camera) (Op mijn camera voor als je er zelf nog geen hebt, kun je wel orienteren)
Fotografie met je mobiel
En bewerking van foto’s die je hebt gemaakt.

Datum: 7 maart 2020
Locatie: Sterrenkroos 3 Woubrugge
Prijs is 150,- per persoon

Belangrijke informatie:
Ontvangst: 10 uur, rond 11 uur starten we de cursus. Lunch rond 13:00, Einde cursus rond 4, dan heb je nog een uurtje om ervaringen te delen en te kletsen (daar was ernstig behoefte aan bij selinni 😉 )

Neem een telefoon mee voor je social media + mobiele fotografie, je camera als je die hebt. En je spullen om aantekeningen te maken! Mocht je nog niet weten welke knop op je camera wat doen, neem dan een handleiding mee voor mij, mocht het niet zelf lukken dan kan ik het opzoeken! Heb je nog geen Spiegelreflex camera? Veel cybershot camera s etc, kunnen ook op manuele stand, neem dus mee wat je hebt! Dan kijken we ernaar!

Meld je hier aan, dan neem ik contact met je op om te reserveren:

annekohnkexsuitezandvoort-38

Email: anneckohnke@gmail.com
Website: www.annekohnke.com
Tel: (+31) 621126676
KvK: 73066605

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.