About

Hallo! Voor iedereen die me nog niet kent! Ik ben Anne Kohnke. Ik heb besloten om wat uitgebreider over dingen te gaan schrijven dan ik al deed op mijn instagram pagina!

http://www.instagram.com/anne_kohnke

Mijn naam is dus Anne, ik woon in Woubrugge samen met mijn man Yoerian. We zijn getrouwd in 2016 en samen sinds 2013. Ik ben 28 jaar en gek op creëren. In interieurstyling heb ik een verslaving gevonden die me niet snel verveelt. Ons huis wil daarom nog wel eens veranderen en ik hou dat bij via foto’s en verhaaltjes.

Nu we net verhuist zijn kun je onze verbouwing volgen en zien wat wij allemaal hebben veranderd etc! Laat zeker een leuk bericht achter dat waardeer ik enorm!

Mijn achtergrond is grafisch en ook daar wil ik weer graag wat mee gaan doen. Dat staat nog in de planning. Dus mocht je nog iets zoeken voor je bedrijf, laat het me weten!

De hoofdonderwerpen op deze pagina zullen zeer uit één lopen. En dus voor ieder wat wils. Ik hou van een positieve sfeer en trek dat graag aan. Dus ik hoop dat iedereen zich daarin mee wil laten voeren op deze blog. Ik ben eerlijk over samenwerkingen die ik heb, zodat er geen onduidelijkheid over kan ontstaan, ik ben altijd eerlijk ook wanneer ik betaald krijg!

Je kunt me op vele manieren volgen dus kijk gerust rond!