Fotografie Workshop Selinni Wonen

Tijdens de Bloggers Event bij Selinni wonen, geef ik tips voor iedereen die een mooie camera heeft liggen maar nog niet van de automatische stand af durft. Ik leg je de basis uit zodat jij begrijpt wat je camera doet en dit kan gebruiken om het beeld te krijgen wat je in je hoofd hebt!

Tijdens deze workshop van circa 1,5 uur vertel ik je alles wat ik weet, en je krijgt wat tips mee naar huis zodat je het nog eens rustig na kan lezen!

Geef je op via het formulier onder de flyer, en wacht niet te lang ik heb maar 8 plekjes per dag beschikbaar! Deze pilot is betaalbaar voor de gemiddelde portomonee en is een test voor mij om te kijken of ik dit vaker zou willen doen. Maak dus gebruik van dit zachte prijsje!

Als het je leuk lijkt om ook meer met je foto’s toen doen op je social media of andere pagina/blog, combineer hem dan met de content creator workshop die ik eerder die dag geef.

Klik hier voor de content creator workshop. Zaterdag = vol
Klik hier voor de Cursus Fotografie met mobiele telefoon

Waar: Selinni Wonen Joure tijdens de event dagen
Wanneer: Zaterdag 18 Januari 13:30 & Zondag 19 Januari 13:30
Kosten: € 50,- te betalen bij reserveren van je plekje
Meenemen: Optioneel SLR camera

FLYERSLR

Aanmelden voor de Cursus Fotografie SLR

Als je je aanmeld via dit formulier, neem ik contact met je op om te bevestigen en voor de afhandeling van de betaling

Email: anneckohnke@gmail.com
Website: www.annekohnke.com
Tel: (+31) 621126676
KvK: 73066605